Masini combinate - circular si freza

Masini combinate - circular si freza
Masina combinata circular si freza Bernardo FK 200 R - 230V
08-1168
13.011 lei
Masina de frezare-fierastrau circular FK 200 R este echipata in fabricatie de serie cu o masa pe role. Datorita modului constructiv mic si compact acest model este optim pentru mestesugarii amatori (de hobby).
22.436 lei
Masina de frezare fierastrau circulat de formatare FK 250 F este potrivita pentru mestesugarii casnici ambitiosi datorita mesei de formatare in fabricatie de serie. Multumita echiparii cuprinzatoare standard (agregat de canelare preliminara, 3 turatii ax, masa de formatare, …) ii este oferit utilizatorului un raport optim pret-performanta.
22.126 lei
Masina combinata circular de formatizat si freza FK 250 F este ideala pentru mestesugarii casnici ambitiosi datorita mesei de formatare in fabricatie de serie. Multumita echiparii cuprinzatoare standard (agregat de canelare preliminara, 3 turatii ax, masa de formatare, …) ii este oferit utilizatorului un raport optim pret-performanta.
24.568 lei
Masina de frezare fierastrau circular de formatare CSM 1600 cu panza fierastrau pivotanta si agregat de canelare preliminara in fabricatie de serie este adecvat ideal pentru utilizatorul care acorda atentie costurilor. Datorita echiparii standard generoase acest model ofera o performanta neobisnuita si un maxim de posibilitati de utilizare.
25.200 lei
Masina combinata circular de formatizat si freza CSM 2000 cu panza fierastrau pivotanta si agregat de canelare preliminara in fabricatie de serie este adecvat ideal pentru utilizatorul care acorda atentie costurilor. Datorita echiparii standard generoase acest model ofera o performanta neobisnuita si un maxim de posibilitati de utilizare.
24.791 lei
Maaina combinata CSM 2600 cu 2 motoare este centrul de prelucrare perfect pentru utilizatorul profesionist. Atat constructia robusta cat si dimensionarea generoasa a masinii ofera cele mai bune conditii de lucru la taierea lemnului masiv sau a placilor mari, şi placile decorative pot fi prelucrate fara efort cu ajutorul dispozitivului de canelare...
Masina combinata circular de formatizat si freza Bernardo... Masina combinata circular de formatizat si freza Bernardo... 2
  • La reducere!
  • -874 lei
28.193 lei 29.066 lei
Fierastraiele circulare de formatare PSM sunt livrabile, in functie de utilizare, la alegere cu doua lungimi diferite ale mesei (2000 / 2600 mm). In fabricatie de serie echipat cu 2 motoare, un disc fierastrau de diametru 315 mm pentru inaltimi de taiere de pana la 100 mm, precum si un agregat de canelare preliminara pentru prelucrarea fara rupere a...
Masina combinata circular de formatizat si freza Bernardo... Masina combinata circular de formatizat si freza Bernardo... 2
  • La reducere!
  • -894 lei
28.916 lei 29.810 lei
Masina combinata circular de formatizat si freza PSM 2600 este echipata cu 2 motoare, un disc fierastrau de diametru 315 mm pentru inaltimi de taiere de pana la 100 mm, precum si un agregat de canelare preliminara pentru prelucrarea fara rupere a materialelor placa acoperite in strat. Datorita dotarii de serie generoase, ofera o performanta neobisnuita si...
Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Masinile combinate pentru prelucrarea lemnului sunt utilaje mecanice care combina functiile unei masini de circular cu cele ale unei freze. Acestea sunt utilizate pentru a realiza diferite operatii de prelucrare a lemnului, cum ar fi taiat, gaurit, frezat si slefuit, intr-un singur dispozitiv compact si eficient.

Masinile combinate pentru prelucrarea lemnului sunt echipate cu doua capete de lucru, unul pentru circular si unul pentru freza. Capul de circular este utilizat pentru a tai lemnul in diferite forme si dimensiuni, in timp ce capul de freza poate fi utilizat pentru a realiza diferite operatii de prelucrare a suprafetelor lemnului, cum ar fi gaurirea, frezarea si slefuirea.

Exista mai multe tipuri de masini combinate pentru prelucrarea lemnului, in functie de dimensiunea si necesitatile incintei de prelucrare. Masinile combinate pot fi achizitionate in diferite dimensiuni si modele, precum si cu diferite caracteristici suplimentare, cum ar fi reglaje automate pentru capul de lucru sau accesorii suplimentare pentru diferite operatii de prelucrare a lemnului.

Un avantaj important al masinilor combinate pentru prelucrarea lemnului este ca acestea permit o prelucrare mai rapida si mai eficienta a lemnului. Combinate intr-un singur dispozitiv, functiile unei masini de circular si ale unei freze permit realizarea unui numar mare de operatii de prelucrare a lemnului intr-un timp scurt, fara a fi necesara schimbarea continua a utilajelor sau pregatirea diferitelor zone de lucru.

De asemenea, masinile combinate pentru prelucrarea lemnului sunt importante pentru siguranta si sanatatea angajatilor. Dispozitivele compacte si eficiente permit utilizarea in siguranta a utilajelor de prelucrare a lemnului, reducand riscul accidentelor si imbunatatind confortul si eficienta muncii angajatilor.

In concluzie, masinile combinate pentru prelucrarea lemnului sunt un dispozitiv important pentru orice incinta de prelucrare a lemnului. Acestea combina functiile unei masini de circular si ale unei freze intr-un singur dispozitiv compact si eficient, permitand o prelucrare rapida si eficienta a lemnului. Cu diferite dimensiuni si modele disponibile, masinile combinate sunt o optiune flexibila si durabila pentru orice necesitate de prelucrare a lemnului.

Product added to wishlist
Product added to compare.